Női Kriston Intim Torna tréning -egyéni időpontigényléssel, szállással is-


 
Kriston Intim Torna trénerek, így én is, köteles vagyok a legújabb módszertani változásokat továbbképzések, bemutató óralátogatások keretében követni. Az éves sikeres vizsgamegújításról érvényes tanúsítvánnyal rendelkezem, szerepelek Kriston Andrea honlapján az ajánlott trénerek névsorában. Az idén 30 éves Kriston Módszert, bármely ajánlott trénernél elsajátíthatják, ugyanazon, ellenőrzött szakmai színvonalon az ország különböző részein.

Magam azért ajánlom, hozzáadott értékként azt emelném ki, hogy gyakorló kineziológus vagyok, a nők egészségvédelmét testi-lelki oldalról egyaránt támogatom. Visegrádon a Pillangós-házban tartom a tréningeket, ahol a messzebbről érkezők szállást is igénybe vehetnek egyéb regeneráló kezelésekkel, szolgáltatásokkal együtt. Nem kell kivárni, míg lesz egy olyan időpont, amelyhez előre láthatólag tudnak csatlakozni, egyéni időpontok kérhetőek már 2-4 főtől összefogva barátnőkkel, kollégákkal, egyéb közösségük tagjaival. Hét közben, hétvégén is kérhetőek rugalmasan a foglalkozások, 2x6 vagy 3x4 órában szállással vagy a nélkül is. Női hétvégék ( akár hét közbenek) alapját képezheti, egyéb kérésre összeállított programokkal, Pilis gyógyhatású helyeire való kirándulással, kineziológiai kezeléssekkel, családállítással, masszázzsal... Lehet szabadság, kikapcsolódás alap programja az ország egyik legszebb helyére való kirándulás részeként. Akár ajándékba is adható, egyéni ajándék utalványt is elkészítek névre szólóan születésnapra, egyéb alkalomra, akár nászajándékba. Szép Kártyával is rendezhetőek a foglalkozások, mindhárom bank pihenőkártyájáról. Szállás mellé igénybevett egyéb szolgáltatások mindhárom zsebből fizethetőek szállásként egyben, 18% Áfa terheli, de közérzet javító szolgáltatásként a szabadidő kártyazsebből is 27% Áfa kötelezettséggel. A Kriston Intim Torna tréninghez igénybevett szállás ára kedvezményes a szálló vendégeknek kikalkulált árhoz képest.
A  tréning díja 30 ezer Ft.+ Áfa /fő/ 12 óra. Szállás a foglalkozásokhoz kapcsolódóan 7ezer Ft.+Áfa / fő/ éj két egész nap itt tartózkódással, két személyes szobában egyágyas felár +50%. a Pillangós-ház honlapjának Bemutatkozó oldalán ismertetett lehetőségekkel:
íme... 
Ingyenes " nulladik" bemutató órát is tartok meghírdetetten rendszeresen, azonban ezt a foglakozást is kérhetik egyéni időpont egyeztetéssel, akár egy főtől is. Szakemberrel való konzultációs lehetőségnek is felfogható. Visegrádon a Pillangós-házban egy helyi forrásvízből készített finom tea vagy kávé mellett kötelezettség nélkül ismertetem a tréning tematikáját, egy rejtett izmunk mozgathatóságát is magtapasztaltatom, és a kismedencei szervek védelmét szolgáló szokásáthangolásokból is szemezgetek.

Az általános módszer ismertetőjénél lentebb szerepel, de itt is kiemelem, a tréning felépítése nagyon díszkrét, nem cél a kitárulkozás, nem kell elmesélni ki miért is van itt. Csak a tréner beszél, minden, a kismedencei szervek egészséges működéséhez fontos információ elhangzik, a résztvevő ott "fülel" jobban, amely dologban érintettebb. Az egyéni időpontú kiscsoportos tréning szervezéséhez fontosnak tartom ezt kiemelni, így nem érezheti magát kellemetlenül, aki rokonával, kolléganőjével, a kár a szomszéd hölggyel összefogva kér külön időpontot.

Női intím torna Kriston Andrea oldaláról idemásolva:

"A tréning változásokhoz, ÉL-ményhez segít. A záróizmok a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-os fejlődést érnek el átlagban, de a szorgosak ettől nagyobbat is elkönyvelhetnek maguknak. Természetesen a torna gyors eredményeket hoz. A gyakorlatok egyszerűek, az oktató garantálja a sikert! A tréninget végzettek 98%-a jelezte vissza,h pozitív módon hatott a női önértékelésére a tréning 12 órája, mely során megoldási utat kaptak a tünetük megszüntetéséhez. 
A  torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk női természetünkhöz.Van, amikor a mózgáson túl, a szavak gyógyítanak.
Különösen fontos:
- ha jó formában szeretnéd magad érezni a húgycsöved, a hüvelyed, a végbélzáróizmod területén
- szeretnél felkéSZÜLNI a szülésre
- ha a szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni
- szülés után szeretnél újra lányosan fiatalos lenni a gátadon
- a változókorra készülsz
- ha a menstruációt nehezen éled meg
- ha nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavaraid vannak
- ha görcsösek a rejtett izmaid
- visszatérő vagy hosszantartó alhasi problémák esetén lehetőség van a betegséggyártó forgatókönyv felismerésére (mióma, ciszta, gyulladások, babátlanság, menstruációs rendellenességek, szexuális zavarok...)
Mindaz, ami segít megélni egyéni sajátosságainkat, segít az egészségünk őrzésében. Ha saját törvényeinket nem éljük meg, akkor rossz érzelmi, szellemi, testi közérzet, funkciózavar, szexuális gond, betegség jelzi a változtatás szükségét. Sokszor elég a nézőpontváltás magunkkal, másokkal kapcsolatban, de van hogy élethelyzet váltás szükséges. Sok minden vár egy nőre az életben. Jó, ha mi nők, erőt tudunk adni egymásnak.  
A legtöbben telve vannak a foglalkozást megelőző időszakban bizonytalansággal, hogy vajon sikerülni fog-e a gyakorlatok elsajátítása. Már most megnyugtatlak, hogy a program ereje éppen abban van, hogy mindenki kortól, erőtől, ügyességtől függetlenül, lépésről lépésre szinte elkerülhetetlen módon válik birtokosává a sajátos tornagyakorlatoknak. Persze a tréning nem csupán tornából áll. Teljesebb képet kapsz arról, hogy miként védd női szerveidet az érzelmek őszintébb megélésével, intim szokásokkal, életstílussal. Ezekkel lesz teljes a torna hatása. "


 

 
és egy új lehetőség:
Kriston Intim Torna tréning kiszálással:

Egyre többen keresnek meg barátok, ismerősök, hogy annak ellenére, hogy szállást is tudok biztosítani Visegrádon a kis " gyógy központomban" , csomagoljak már össze, és menjek el a kis közösségüknek tanfolyamot tartani. Öcsém tavaszig úgy dolgozik, hogy szabadok a hétvégéi, így rá tudom bízni a hét állatkámat. És, már indulok is. Így voltam Münchenben, a múlt hétvégén Mezőkovácsházán. Én szívesen kimozdultam, a hölgyeknek helybe jött a tanfolyam, a csoport egyéni időbeosztása szerinti kezdéssel, szünetekkel.....egyéni konzultációs lehetőségekkel. Szép Kártyával is lehet rendezni a tanfolyamot, de sok helyen munkahelyi egészségmegőrzési, rekreációs, egyéb hasznos célra kiírt pályázati pénzből rendezik. 2X6, 3X4 órában rugalmasan megyek, ha hívtok. Tavaszig van erre időm, lehetőségem. Éljetek vele.Ugyan annyiért megyek, amennyiért a házikómmal egy udvarban lévő munkahelyemre átsétálok. De,, cserébe azt kérem szerezzetek egy termet, ahol a kis joga matracunkon egymás mellett elférünk minimum tízen. Enyém az utazási költség, és ha barátok, ismerősök hívnak szívesen megalszom náluk egy hálózsákban. Cserébe akár ismétlőként is beülhet a tanfolyamra. De kapcsolati tőkéből is intézhetünk ajánlás alapján egy kis panziócskát. Akinek megakadt a szeme ezen, szervezkedjen. De a Pillangós-házba is lehet jönni szállást is igénybe véve, akár több napra is. Kitoltam a határaim :):
Fogom a kis motyóm, és szórom a szeretetem szaktudásom....

Hívjatok, megyek.
 

 


 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése