Tanfolyamokhoz, táborokhoz helyszín

Visegrád város közepén 2007 óta üzemel Kováts Ildikó kineziológus vezette kis "gyógyközpont" vendégház. Öt darab kétágyas pót ágyazható, fürdőszobás szobával, teakonyhával, nagy társalgóval , bájos udvarral, előtte szökőkútas parkkal.
Hozzáadott értéket képvisel a természetgyógyászat, alternatív gyógymódok és módszerek iránt érdeklődőknek, bentlakásos életmód- és egyéb tábort, képzést, kezelést nyújtó szakembereknek, gyógyítóknak, oktatóknak.
Szeretettel ajánlom 10-15 fős bentlakásos tanfolyamokhoz, jóga és egyéb táborokhoz, böjti, és más elvonulásokhoz, alkotói szabadsághoz, szakdolgozat, regény stb. írásához, tanuláshoz, munkához. Tanfolyami terem szállás nélkül is bérelhető.
 
Bentlakásos képzésekhez a nagy társalgóban - amely 15-20 fős tanfolyamok megtartására alkalmas - számítógépet, laptopot, projektort, internet hozzáférést, irótáblát, mappákat, teát, kávét, helyi friss forrás vizet biztosítunk. Kánikulában is hűs, csendes és hangulatos udvarunk is alkalmas tanfolyamok megtartására. Az előtte lévő szökő kutas, sövénnyel zárt park a tanfolyamok szabadban lévő mozgás anyagának elsajátítására ideális, de pár percnyire bérelhető hangulatos terem rossz idő esetére. Étkezés is igény szerint megszervezzük, étkeztetést lebonyolítjuk.  A többnapos tanfolyamokhoz kiegészítő programokat pl. túravezetést, városnézést biztosítunk. Amennyiben tartalmilag illeszkedik "varázstudományaimmal" is hozzájárulhatok, pl. játékos rajzpszichológiai elemzéssel, testi-lelki harmonizáló kezeléseimról előadással, egyebekkel.  Több napos egész házat lefoglaló tanfolyamok esetén a külön tanfolyami terembérletet elengedjük a nálunk megszálló résztvevők után, csak a  kedvez,ényes szállás áráért vehetik igénybe az egész házat: szobákat, tantermet oktatási segédletekkel. A szállást nem kérő vagy máshol megszálló, de a tanfolyam idején itt tartozkodók után viszont igen.
A Pillangós-ház testi-lelki-szellemi harmonizáló kezeléseihez, tanfolyamaihoz, táboraihoz igénybevett szállás ára  kedvezményesen: 5 ezer Ft. + 18% áfa / fő/ éjFűtési időszakban ez egy ezer forint/ fő/ éj nettó összeggel magasabb. (Kezelésekre egyedül érkezőknél, egyeszeméllyes szobát igénylőknél ezen kedvezményes árat emeli meg az 50%-os egyágyas felár). Tanfolyamot szervező kollégáinkank is ezen, nyolc éve változatlan áron ajánljuk ki, és megtoldjuk egy nappal az itt tartózkodást ajándékba (egy éjhez két egész nap tartozik, amely tanfolyamok esetén  hasznos, egyéb szálláshelyekre délután lehet érkezni és reggelig maradni a távozáskor), és tanfolyami terembérletet is elengedjük. Parkolás is ingyenes, amely egy nagyvárosi tanfolyam költségeit erőssen megemeli. Bioszféra rezervátumból nyáron naponta hozom a résztvevőknek a friss forrásvízet.
 
Kérje ajánlatunkat, tekintse meg a helyszínen. Hozáadott ÉRTÉK korrekt áron, emeli programjának színvonalát, élményét. Szép Kártyával is rendezhető, amely a résztvevőknek könnyebbség. Igény szerint erdélyi barátnőm meleg ételt készít és fel is tálalja a helyszínen egyeztetve az igényeket vega étrend, egyebek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése